Scris de Aikad la data de Sam Aug 29, 2009 12:13 am
Hi there.
Să zicem că nu e important numele real, aş dori mai degrabă să mă ştiţi ca şi Aikad :] Vârsta, la fel, nu este la fel de importantă pe net ca şi în viaţa reală, căci, în fond, suntem toţi în spatele unui caculator şi tastăm. Pot în schimb să vă zic că sunt în zodia leului :]
Pasiunile mele sunt, desigur, legate de artă. Nu consider că lucrările mele, fie în domeniul literaturii, fie în muzică, desen ori artă digitală sunt desăvârşite, însă pot spune că tot ceea ce fac o fac din plăcere :] Cânt la chitară de vreun an jumate, am învăţat tot ceea ce ştiu prin propriile puteri, fără profesor, şi privesc cu mândrie chitara mea electrică Fender. Lucrez în Photoshop de vreo ... 2 ani, iar de scris şi desenat ... ei bine, asta am făcut de când mă ştiu.
Ascult tot ceea ce înseamnă riffuri puternice, lirică bună şi o voce superbă şi needitată. În general îmi place metalul, orice fel de metal, grunge şi hadrcore punk. Genurile mele de suflet rămân însă power, viking, folk, black, death, doom, heavy, speed şi grunge [toate metal-uri]. Formaţiile mele preferate ar fi Pearl Jam, Alice in Chains, Battlelore, Eluveitie, Iron Miaden, Blind Guardian, Shape of Despair, Bathory, Amon Amarth, Arch Enemy, Esiferum, Moonsorrow, Korpiklaani, Celelalte Cuvinte, Bucovina, Negură Bunget şi multe altele. Desigur, apreciez şi alte genuri muzicale cum ar fi raggae, jazz, clasică şi de curând am început să gust şi Aggrotech, un subgen al house-ului.
Ador tot ce înseamnă SF şi fantasy în materie de cărţi şi filme.
N-am idoli pentru că mi se pare prostesc să respiri şi gândeşti tot ceea ce face un alt om care doar a avut mai multe resurse decât tine în viaţă.
Ultima editare efectuata de catre Aikad in Sam Aug 29, 2009 1:49 pm, editata de 1 ori
» Sa ne cunoastem
» Cine ai fost intr'o viata anterioara?
» Poti prezice viitorul?
» Cu ce baiat din Twilight te potrivesti?
» Poezii.
» Ce spune scrisul tau despre tine?
» Alb / Negru
» Ce melodie asculti acum?